Meer veerkracht in je leven: praten helpt!


Psychologenpraktijk Poer biedt professionele psychologische begeleiding, coaching en therapie op maat. In onze praktijk kunnen kinderen vanaf 3 jaar, jongeren & volwassenen terecht.


Onze missie is om samen veerkracht en weerbaarheid te verhogen om met (veer)kracht en met poer, West - Vlaams voor energie in het leven te staan.


Maak vandaag nog je afspraak om te investeren in je eigen veerkracht. Dit kan via het online afsprakensysteem, via mail of telefonisch.

T: 0499 36 41 57 (24/24 - 7/7)

Wij zijn er voor jou!

Psychologenpraktijk Poer - Psychologische begeleiding, training & therapie

Durf jij kiezen voor jezelf?

Zet jezelf op 1!


Poer is meer dan alleen een psychologenpraktijk. Mentale gezondheid bespreekbaar maken is onze missie! Nog teveel mensen schamen zich om de hulp in te schakelen van een psycholoog of therapeut. Nochtans kan deze jou mentale weerbaarheid helpen verhogen. We delen graag onze kennis met jou via workshops, onze gratis nieuwsbief en ons instagramkanaal.


Het toont van lef & poer (!) om in je mentale veerkracht te durven investeren! En nog beter; dit loont zich dubbel hard terug! Wie veerkrachtig is, is beter beschermd tegen stress, burn - out en mentale problemen.

Durf jij het beste uit jezelf te halen?

Groei


Praktijk Poer helpt je op weg om met meer veerkracht in het leven te staan.
Dit kan gaan van het aanreiken van handvaten in sociaal contact voor een kind dat moeilijk vriendjes maakt, over hervinden van rust na burn - out tot hulp bij het opmaken van een ouderschapsplan bij gescheiden ouders.


Elke persoon is anders. Elk probleem is anders.

Wij bezitten geen receptenboek tot geluk, wel maken wij gebruik van  verschillende wetenschappelijk invalshoeken naargelang de specifieke problematiek en gaan we praktisch en actief met jou aan de slag om positief en daadkrachtig in het leven te kunnen staan.

Wens je graag wat meer informatie? Wil je graag een afspraak maken?

Neem contact met ons op. Wij zijn er om elke vraag te beantwoorden.

Je kan ons makkelijk bereiken via onderstaand formulier. Verder kan u ons ook per telefoon bereiken om een afspraak te maken op (+32) 499/36.41.57

of maak snel een afspraak online via ons online registratiestysteem!

 
 
 
 
 

GRATIS TIPS & TRICKS IN JOUW MAILBOX?